Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Formar part de l'equip de la Fundació Teatre Lliure

L’equip humà de la Fundació Teatre Lliure està format per professionals de diverses àrees de coneixement per cobrir les necessitats pròpies de la nostra activitat.

Les places o llocs de treball es defineixen anualment en funció de les necessitats i del pressupost anual.

La Fundació Teatre Lliure publica regularment en aquest apartat de la pàgina web les ofertes de places o llocs de treball que s’han de cobrir, explicitant el lloc de treball en concret, les capacitats i coneixements que es requereixen, la remuneració i el procés de selecció que es portarà a terme.

Si no hi ha cap oferta publicada significa que en aquests moments no hi ha cap plaça ni lloc de treball que s’hagi de cobrir. Es pot consultar periòdicament la nostra pàgina web per conèixer les noves convocatòries que es publiquen.

La Fundació Teatre Lliure no conserva cap tipus de registre dels currículums que pot rebre per iniciativa individual, excepte en el cas de les persones tècniques d'arts escèniques, i només gestiona aquelles aplicacions i currículums que s’envien específicament per una oferta o convocatòria prèviament publicada.

Equips tècnics d'arts escèniques

El Teatre Lliure disposa d’uns equips tècnics estables però, tant per cobrir necessitats en moments de major activitat, ens interessa comptar eventualment i de forma temporal amb personal tècnic.

Si ets tècnic de les arts escèniques i t’interessa que et tinguem en compte en els processos de selecció, pots enviar el teu currículum amb carta de motivació a tecnic@teatrelliure.com (correu d'ús exclusiu per equips tècnics d'arts escèniques), especificant “Assistència tècnica” a l’assumpte del correu electrònic.

Totes aquelles sol·licituds que corresponguin a altres àmbits més enllà dels equips tècnics, no es tindran en consideració.

Intèrprets i equips artístics

Si vols treballar com a intèrpret, o fins i tot formar part dels equips artístics de les nostres produccions, envia’ns la teva sol·licitud a través del formulari que trobaràs al final d’aquest apartat.

Les contractacions d’intèrprets i membres dels equips artístics depenen dels criteris establerts per cada producció i, en últim cas, de la selecció que en faci la direcció artística de l’espectacle o de la Fundació.

Les sol·licituds rebudes es conserven a la nostra base de dades, i es posen a disposició tant dels creadors de les produccions com de la direcció artística per a ser consultades quan es requereixi.

No obstant això, quan s’obri o es publiqui una convocatòria de càsting per a un espectacle determinat, les persones interessades -tot i que ja formin part de la base de dades existent- hauran d’enviar una sol·licitud específica per participar-hi. Per aquestes convocatòries específiques no s’utilitzaran les sol·licituds existents a la base de dades.

Per a qualsevol altre dubte sobre el procés o els formularis, posa’t en contacte amb nosaltres per correu electrònic a produccio@teatrelliure.com (correu d'ús exclusiu per intèrprets i equips artístics) especificant “Dubte” a l’assumpte.

Si us plau, llegeix amb atenció els punts següents abans d’enviar la teva sol·licitud:

  • Em cas que adjuntis material del teu núvol (Drive, Dropbox, etc.), és molt important que t’asseguris que està penjat de manera pública al teu núvol.

    Els navegadors acceptats per aquesta plataforma són: Internet Explorer 11 i versions superiors, Mozilla Firefox, Google Chrome i Safari. Si tens problemes informàtics per emplenar el formulari, intenta fer-ho des d’un altre navegador u ordinador abans de posar-te en contacte amb nosaltres.

    Llegeix amb atenció les notes explicatives que acompanyen el formulari.

  • En el cas d’intèrprets, si ets menor de 18 anys, necessitem l’acord i les dades del teu tutor legal per considerar la teva sol·licitud. Quan entris la teva data de naixement, s’obrirà automàticament un camp addicional al formulari per recollir les teves dades.

    En cas de la resta de membres d’un equip artístic, només acceptarem candidatures de persones majors d’edat.

  • Sí, pots enviar sol·licituds de les persones que representes, però has de saber que, com a teatre públic, el Teatre Lliure està obligat a realitzar contractacions laborals directes amb els artistes. Has de tenir present també que l’adreça electrònica és la manera d’identificar cada sol·licitud i, per tant, cadascuna n’haurà de tenir una de diferent.

Per accedir al formulari, heu de fer servir la contrasenya UTHJESG.