Desobeir l'apocalipsi 7. Aprendre

Desobeir l'apocalipsi 7. Aprendre

amb Begonya Gasch

##general.period##:
16/04/24
##general.room##:
Montjuïc. Espai Lliure

Horari

A les 18.30 h

Durada

1 h 30'

Lloc

Espai Lliure

Idioma

En català i castellà

Preu

5 € / Generació Lliure 2,5 € / Abonats gratuït

Accessibilitat

Assistència auditiva a través del mòbil

Penúltima sessió de l’Escola de pensament, combatent la narrativa apocalíptica. Moderada per Marina Garcés i Albert Lladó, ens acostem a aprendre amb Begonya Gasch.

Begonya Gasch és la fundadora i directora general de la Fundació El Llindar. Diplomada en Educació Social i llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Ramon Llull, la seva trajectòria professional ha estat sempre vinculada als adolescents i joves en situació de vulnerabilitat. La seva manera d'entendre l'educació i el model que proposa des d'El Llindar ha obtingut diferents reconeixements i ha estat protagonista de diverses ponències en fòrums de debat especialitzats.


Segrestats pel relats que únicament saben anunciar la fi del món, la idea de futur ha quedat col·lapsada per un present que només sap relacionar-s’hi des de l’abatiment, el descoratjament o, encara pitjor, la indiferència. L’alegria, ho sabem, encara és un acte desobedient i, un cop detectades les trampes d’una felicitat buida, la capacitat de jugar continua sent una eina insubornable de la creació i de la crítica, de l’escena i del pensament. L’Escola de pensament ens convida, doncs, a despertar en els vincles des del gest i la paraula, com a espais de compromís i temptativa.

Producció

Teatre Lliure

També et pot interessar...