Desobeir l'apocalipsi 6. Dir

Desobeir l'apocalipsi 6. Dir

amb Cristina Garcia Molina

##general.period##:
26/03/24
##general.room##:
Montjuïc. Espai Lliure

Horari

A les 18.30 h

Durada

1 h 30'

Lloc

Espai Lliure

Idioma

En català i castellà

Preu

5 € / Generació Lliure 2,5 € / Abonats gratuït

Accessibilitat

Assistència auditiva a través del mòbil

Sisena sessió de l’Escola de pensament, seguint la idea de combatre de la narrativa apocalíptica. Moderada per Marina Garcés i Albert Lladó, parlem de dir amb Cristina Garcia Molina.

Cristina Garcia Molina (Granollers, 1975) és professora de llengua i literatura i fa classes d’escriptura a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. L’any 2014 va guanyar el Premi Literari Ciutat de Badalona amb el recull de contes Silenci a taula (Viena Edicions). També és l’autora dels textos infantils de Plou… però quin sol! (La Meceua). El 2022 va publicar Els irredempts (Labreu Edicions). Amb aquesta obra va ser finalista del Premi Finestres de narrativa en llengua catalana i més tard va guanyar el premi Llibreter (2023). Ha publicat contes en diverses antologies i al portal Paper de Vidre. S’ha format en dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett.


Segrestats pel relats que únicament saben anunciar la fi del món, la idea de futur ha quedat col·lapsada per un present que només sap relacionar-s’hi des de l’abatiment, el descoratjament o, encara pitjor, la indiferència. L’alegria, ho sabem, encara és un acte desobedient i, un cop detectades les trampes d’una felicitat buida, la capacitat de jugar continua sent una eina insubornable de la creació i de la crítica, de l’escena i del pensament. L’Escola de pensament ens convida, doncs, a despertar en els vincles des del gest i la paraula, com a espais de compromís i temptativa.

Producció

Teatre Lliure

També et pot interessar...