III Premis Teatre Lliure – UB

III Premis Teatre Lliure – UB

d’Estudis de Teatre Contemporani

##general.period##:
23/11/23

Espectacle finalitzat

Horari

18.00 h

Lloc

Montjuïc. Espai Lliure

Idioma

En català i castellà

Preu

Gratuït. Amb reserva prèvia

Accessibilitat

Assistència auditiva a través del mòbil

El Màster de Construcció i Representació d’Identitats Culturals (CRIC), el Grup de Recerca Contemporary British Theatre Barcelona i el Teatre Lliure celebren la tercera edició dels premis als millors TFG i TFM d’estudis de teatre contemporani.

Amb l’objectiu de fomentar la recerca en l’àmbit dels estudis de teatre contemporani el Màster de Construcció i Representació d’Identitats Culturals (CRIC), el Grup de recerca consolidat Contemporary British Theatre Barcelona –tots dos pertanyents a la Facultat de Filologia i Comunicació– i el Teatre Lliure van engegar la temporada 20/21 dues iniciatives dirigides a guardonar les millors investigacions fetes per alumnes de grau i de màster, que es va materialitzar en la convocatòria de dos premis que reconeixen i incentiven la investigació en l’àmbit del teatre contemporani. Enguany, el certamen atorgarà premis als millors TFG i TFM d’estudis de teatre contemporani defensats durant el darrer curs lectiu 2022-2023.

El lliurament dels premis al Millor Treball de Final de Grau (TFG) i al Millor Treball de Final de Mäster (TFM) s’inclourà en l’acte d'inauguració acadèmica del Màster CRIC que constarà de dues parts:

1. Presentació del llibre Flexionar la diferència sexual amb els cossos. Escriptura i cos textual en la dansa a partir del pensament de la diferència, d’Oriol López Esteve, guanyador de la segona edició del premi i publicat per Edicions UB.

2. Conferència plenària «Abrazar el caos», a càrrec de Lucía Miranda, directora d'escena, dramaturga, art-educadora i fundadora de The Cross Border.